ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

 

Τα ολιστικά μασάζ προσώπου είναι ολοκληρωμένες θεραπείες που στοχεύουν στην αντιγήρανση στην ευεξία , στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην αποβολή τοξινών, συμβάλλουν στην οξυγόνωση των κυττάρων ενώ παράλληλα ασκούν μια ευεργετική χαλάρωση στο σώμα και στον νου. Είναι μη επεμβατικές,  πραγματοποιούνται με εξειδικευμένες κινήσεις των χεριών χρησιμοποιώντας ειδικά έλαια βιολογικής ανώτερης ποιότητας σε συνέργεια με αιθέρια έλαια.

Τα ολιστικά μασάζ αν ακολουθηθούν με μια συχνότητα-στην αρχή έξι με οχτώ συνεδρίες και μετά μία φορά το μήνα για συντήρηση-  χαρίζουν κυριολεκτικά ομορφιά αλλά και ευεξία. Οι ολιστικές θεραπείες προσώπου είναι πολύ αποτελεσματικές καθώς μετά το πέρας των συνεδριών το πρόσωπο είναι εμφανώς ανασηκωμένο, πιο σφριγηλό και ελαστικό. Η όψη δείχνει ξεκούραση σαν έχει γυρίσει πίσω ο χρόνος.

Έτσι με την πάροδο των θεραπειών οι ρυτίδες μειώνονται και γεμίζουν διότι επαναφέρεται το κολλαγόνο στην επιδερμίδα. Το δέρμα ενυδατώνεται μέσα και έξω, τα κύτταρα ανανεώνονται ενώ προλαμβάνεται και αντιστρέφεται η βιολογική γήρανση. Οι ολιστικές μέθοδοι είναι απολύτως φυσικές, δεν έχουν παρενέργειες, δεν παραμορφώνουν την όψη και είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες.

Μπορείτε να επιλέξετε την ολιστική θεραπεία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας ανάμεσα στα εξής: REJUVANCE, GUA SHA, FINGER TIP ENERGISING MASSAGE και SCULPTURAL FACE LIFT.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αλίκη Μέρμηγκα

Ολιστικές Θεραπείες Αντιγήρανσης

Οργανικά Προϊόντα 

Vouliagmeni-Attiki

alikimermiga@gmail.com 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-20:00

    ΣΑΒΒΑΤΟ 10-15:00

Κατόπιν Ραντεβού

697 28 24 199

WEB CONSULTING-Orestis Batsis 

  • Facebook
  • Black Instagram Icon
  • holistic facials/organic skincare