top of page

S I G N A T U R E   F A C I A L  T R E A T M E N T S 

ULTIMATE & LUXURIOUS CARE

U.L.C.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60'

45 EUROS

Η απόλυτη περιποίηση πολυτελείας σε πρόσωπο και ντεκολτέ που καθαρίζει, ενυδατώνει και αναπλάθει το δέρμα. H θεραπεία αυτή βασίζεται στην Κορεατική τελετουργία ομορφιάς που είναι σχολαστικά και προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να καθαρίζει σε πολλαπλά επίπεδα το δέρμα χωρίς να το τραυματίζει. Στοχεύει στην βαθιά ενυδάτωση ενώ δεν παραλείπει το μασάζ με αρμονικές κινήσεις σε καίρια σημεία. Αποσυμφορεί λεμφικά το πρόσωπο και το ντεκολτέ ενώ αφήνει την αίσθηση της ξεκούρασης. Το πρόσωπο αποκτά ελαστικότητα και λάμψη. Σ΄αυτή τη θεραπεία χρησιμοποιούνται δοκιμασμένα επαγγελματικά καλλυντικά Juliette Armand καθώς και οργανικά προϊόντα Hol Natural (chemical free). Η U.L.C. απευθύνεται σε ηλικίες από 18 ετών διότι επιλέγονται με ασφάλεια, προϊόντα που είναι κατάλληλα ανάλογα με τον τύπο δέρματος 

 

 

CHRONOS THERAPY

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60'

55 EUROS Η ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 

300 EUROS  ΟΙ ΕΞΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Η CHRONOS THERAPY είναι  μια κατοχυρωμένη θεραπεία της εταιρίας JULIEΤTE ARMAND που καταπολεμά και προλαμβάνει τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα. Το δέρμα είναι πιο σημαντική γραμμή άμυνας του οργανισμού μας. Η CHRONOS THERAPY λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα του δέρματος απέναντι σε τρεις σοβαρότατους εχθρούς του: την έλλειψη νερού, τη βιολογική γήρανση και την οξειδωτική φθορά του από το περιβάλλον.

Η CHRONOS THERAPY συνιστάται σε δέρματα με εμφανή θαμπάδα και γενικευμένη χαλάρωση, αφυδάτωση και φθορά. Ενυδατώνει σε βάθος και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Επίσης διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και τη λειτουργία των ινοβλαστών από τον ίδιο τον οργανισμό.

Η CHRONOS THERAPY είναι μια αποστολή δράσης 10 συνεδριών που συνοδεύεται από τονωτικό μασάζ προσώπου και λαιμού.

Σε κλινική δοκιμή που έγινε σε 22 γυναίκες για περίοδο 28 ημερών  παρατήρησαν ότι:

84%  το δέρμα είναι πιο ενυδατωμένο

68%  το δέρμα ανανεώθηκε

100%  το δέρμα είναι πιο απαλό

63%  η εμφάνιση βελτιώθηκε

85%  το δέρμα είναι πιο σφιχτό και σφριγηλό

THAVMA THERAPY

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50'

50 EUROS Η ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 

270 EUROS ΟΙ ΕΞΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 

Η THAVMA THERAPY είναι μια κατοχυρωμένη θεραπεία της εταιρείας JULIETTE ARMAND, εναλλακτική του BOTOX. Με την τεχνολογία EFFECTOX, αναστέλλει το μηχανισμό σχηματισμού γραμμών και ρυτίδων έκφρασης στην επιδερμίδα. Ωστόσο δεν περιορίζεται σε αυτό. Προσφέρει παράλληλα προστασία στους δύο  βασικούς τύπους γήρανσης (φωτογήρανση και βιολογική γήρανση). Περιέχοντας ένα κοκτέϊλ πεπτιδίων και ενεργών συστατικών νέας γενιάς, η THAVMA THERAPY, καταφέρνει να αποσταθεροποιεί μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη  που δημιουργεί τις μυϊκές συσπάσεις, μειώνοντας έτσι κατά πολύ τις ρυτίδες έκφρασης.

Η THAVMA THERAPY είναι μια αποστολή δράσης σε 10 συνεδρίες. Είναι δοκιμασμένη κλινικά σε 50 γυναίκες που αξιολόγησαν το αποτέλεσμα σε 4 εβδομάδες όπου:

87% παρατήρησε ότι οι ρυτίδες μειώθηκαν αισθητά

85% αισθάνθηκε το δέρμα πιο σφριγηλό

90%  αισθάνθηκε το δέρμα πιο ενυδατωμένο

100% παρατήρησε ότι η επιδερμίδα έγινε πιο απαλή

MICRONEEDLING MESOTHERAPY

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 40-60’

55 EUROS Η ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 

310 EUROS ΟΙ ΕΞΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 

Η μεσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική μέθοδος κυτταρικής ανανέωσης που γίνεται με τη χρήση του dermapen. Το dermapen είναι ένα εργαλείο της μεσοθεραπείας που μοιάζει με στυλό. Στην άκρη του καταλήγουν μικρές ακίδες που πραγματοποιούν αόρατα στο μάτι, λεπτά τρυπήματα καθώς κινούνται πάνω κάτω στο δέρμα. Είναι ενσωματωμένες στο dermapen και ρυθμίζονται ως προς το βάθος που θα τρυπίσουν το σημείο καθώς και ως προς την ταχύτητα. Η σκοπιμότητα και η χρησιμότητα αυτής της διαδικασίας έγκειται στο ότι προκαλώντας μικρο-τραυματισμούς στο δέρμα, το υποχρεώνουμε να δώσει το έναυσμα για παραγωγή νέων κυττάρων. Ο οργανισμός όταν πάρει το μήνυμα το τραυματισμού, αρχίζει αμέσως να παράγει ελαστίνη και κολλαγόνο, ενώ δημιουργεί νέα αγγεία που θρέφουν όλες τις στοιβάδες του δέρματος.

Η μεσοθεραπεία με AMESON MESOTECH BY JULIETTE ARMAND περιλαμβάνει προιόντα μεσοθεραπείας με υαλουρονικό οξύ για γέμισμα ρυτίδων και ενισχυμένη ενυδάτωση, βιταμίνη C, βιομιμητικά πεπτίδια, biogenic caffeine για την περιοχή των πρησμένων ματιών, προιόντα για μείωση των ρυτίδων έκφρασης, για σύσφιξη, αναδόμηση, ανάπλαση δέρματος, καθώς και συστατικά για λεύκανση και ομοιομορφία χρωματικού τόνου.

Τα προιόντα AMESON MESOTECH BY JULIETTE ARMAND παρέχουν ύψιστη ασφάλεια καθώς βρίσκονται αποστειρωμένα σε ειδικό γυάλινο φιαλίδιο. Εγγυώνται αποτελεσματικότητα σε πρωτόκολλα αντιγήρανσης, ανάπλασης, και λεύκανσης της επιδερμίδας σας ενώ παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Μετά τη θεραπεία, το δέρμα είναι ελαφριά ερεθισμένο. Από την πρώτη στιγμή εφαρμόζονται ειδικά προϊόντα AMESON για αποθεραπεία, ώστε το δέρμα να αρχίζει να επουλώνεται το συντομότερο.

Η μεσοθεραπεία ολοκληρώνεται σε 5 εβδομαδιαίες συνεδρίες και τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εβδομάδα όπου το δέρμα είναι πιο φρέσκο και λαμπερό. Η μεσοθεραπεία μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές το χρόνο παρατείνοντας έτσι τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντενδείκνυται σε περιπτώσεις με ανοιχτές πληγές, ενεργό έρπη, σε εγκύους και θηλάζουσες.

Εναλλακτική Μεσοθεραπεία με DERMASONIC

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 40'

50 EUROS 

Η θεραπεία αυτή χρησιμοποιεί ακριβώς τα ίδια προϊόντα της προηγούμενης μεσοθεραπείας με τη διαφορά ότι το πρόσωπο δεν τραυματίζεται. Η συσκευή DERMASONIC λειτουργεί πρωτοποριακά, με γαλβανικό ρεύμα, υπερήχους και ιονισμό, ωθεί τα ιόντα να εισέρχονται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας πετυχαίνοντας έτσι την απόλυτη ενυδάτωση και σύσφιξη. Έτσι μπορούμε να εφαρμόσουμε τη συγκεκριμένη θεραπεία ανά πάσα ώρα και εποχή καθώς δεν αφήνει κοκκινίλες και δεν ερεθίζει το δέρμα.  

PHYTOPEELING

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30’

110 EUROS ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 

Το Phytopeeling χρησιμοποιήθηκε αρχικά από γιατρούς και περιέχει συστατικά εξ ολοκλήρου φυσικά από τα βότανα spongilla lacustris, spongila fragilis, ephydatia fluviatilis, που συναντώνται σε λίμνες της Ρωσίας και του Καναδά.

Διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αποτρέποντας την εμφάνιση επιφανειακών ανωμαλιών και δυσχρωμιών.

Ενεργοποιεί τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος και τονώνει τους ιστούς, επαναφέροντας την ομοιομορφία, την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας.

Αποκαθιστά την ανώμαλη κερατινοποίηση της επιδερμίδας, εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος, προσφέρει διαύγεια και υγεία στο δέρμα.

Με τη χρήση του Phytopeeling επιτυγχάνουμε δυνατή υπεραιμία του δέρματος, με αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων και ιδιαίτερα τα επίπεδα σύνθεσης κολλαγόνου, ελαστίνης φιμπρονεκτίνης και υαλουρονικού οξέος.

Συνιστάται για την αντιμετώπιση δυσχρωμιών, πανάδων, ουλών, σημαδιών ακμής, λιπαρότητας, ρυτίδων καθώς και ανάπλασης της επιδερμίδας.

Τις δύο πρώτες μέρες το δέρμα είναι κόκκινο και αισθανόμαστε τσιμπήματα τα οποία εξασθενούν σιγά-σιγά. Τις επόμενες 3 μέρες η επιδερμίδα απολεπίζεται. Το μόνο προϊόν που επιβάλλεται στο διάστημα των 5 ημερών είναι το αντηλιακό. Μετά από 5 μέρες ακολουθεί η συνεδρία της αποθεραπείας. Ακολουθείται συγκεκριμένη αγωγή στο σπίτι για τις επόμενες 20 μέρες. Το Phytopeeling μπορεί να επαναληφθεί μετά από 28 μέρες-όχι νωρίτερα-.

Η μέθοδος απολέπισης με το Phytopeeling υπερέχει έναντι άλλων μεθόδων ως προς τη συνδυαστική της δράση (απολέπιση και ανάπλαση) και ως προς την ασφάλειά της έναντι των αντίστοιχων χημικών. Ωστόσο αντενδείκνυται σε λεπτά και ευαίσθητα δέρματα με ευρυαγγείες, υπερτρίχωση, δερματικές παθήσεις, μολυσματικές καταστάσεις, αλλεργίες, πληγές , μελανώματα, εγκυμοσύνη, επιχείλιο έρπη και έρπη ζωστήρα. Επίσης απαγορεύεται η χρήση τους καλοκαιρινούς μήνες.

WHITENING THERAPY

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50΄

50 EUROS 

Λευκαντική θεραπεία χωρίς συστατικά φωτοευαισθησίας. Είναι απολύτως ασφαλής και τους καλοκαιρινούς μήνες. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις πανάδες και τις δυσχρωμίες. Προσφέρει ενιαίο χρωματικό τόνο στο δέρμα. Αποτελείται από τη φάση της απολέπισης και εν συνεχεία με τη χρήση βιταμίνης C και λευκαντικού ορού. Συμπληρώνουμε με μία εξειδικευμένη μάσκα για πρόσθετη λεύκανση και τέλος κάνουμε απαλό μασάζ με την ειδική WHITENING CREAM

bottom of page